Novost v naši ponudbi so izjemno kvalitetne barve ruskega proizvajalca Nevskaya Palitra (St. Petersburg). V ponudbi imamo akrilne, akvarelne in oljne barve, ki s svojo kakovostjo in konkurenčno ceno prepričajo še tako zahtevnega umetnika.

BARVE ZA AKVAREL WHITE NIGHTS
- na voljo v 55 odtenkih
- posodice 2,5 ml
- svetle, živahne in čiste barve
- 39 od 55 barvih je mono-pigmentnih
- Cenovna skupina A 48 barv, B 7 barv (na osnovi kadmija in kobalta)
- Nespremenjena kakovost vse od leta 1900

White Nights so akvarelne barve vrhunske kakovosti in združujejo tradicijo starih mojstrov i sodobne tehnologije. Akvareli so izdelani ročno iz fino mletih pigmentov in veziv z dodano arabsko gumo, ki velja za najboljše naravno vezivo za profesionalne akvarelne barve. Na voljo so kot posamezne barve v 2,5 ml posodicah in v kompletih po 24 oz. 36 barv. Serija 12tih izbranih barv je na voljo tidi v 10 ml tubah.

OLJNE BARVE MASTER CLASS
- 64 barv
- tube 46 ml
- 54 od 64 je mono pigmentnih barv
- 5 cenovnih razredov
- svetli in čisti toni

Master Class so serija vrhunskih oljnih barv, primerna tako za profesionalne slikarje, kot za zahtevne amarterje.

Barve so izdelane iz visko kakovostnih pigmentov in veziv, ki temeljijo na posebej obdelanem lanenem olju z dodatkom naravnih snovi damarja in mastike, ki imajo pozitiven vpliv na vidne kakovosti barv. Večina barv je sestavljena iz enega samega pigmenta, ki ustvari individualno barvo vrhunske jakosti in čistosti. Barve svojega prvotnega odtenka tudi po sušenju ne spremenijo, prav tako pa jih odlikuje tudi najvišja stopnja odpornosti na svetlobo. (***). Barve Master Class se uporabljajo za opravljanje restavratorskih del v znanih ruskih galerijah in muzejih.

OLJNE BARVE LADOGA
- 50 barv
- tube 60 ml
- dragi anorganski pigmenti (osnova kadmij in kobalt) so zamenjani z organskimi pigmenti, ki popolnoma ustrezajo naravnemu tonu barve.

Ladoga oljne barve so kot nalašč za začetnike, kakor tudi za umetnike, ki iščejo visoko kakovost barve po ugodnejši ceni. Cena vseh barv je enotna. Proizvodne tehnologije in nadzor na vseh stopnjah izdelave Ladoga olj je enako stroga kot v razredu Master Class, kar zagotavlja Kakovost serije Ladoga.

AKRILNE BARVE LADOGA
- 38 barv
- tube 46 ml
- lonček 100 ml

Akrilne barve so v zadnjem času najbolj pogosto uporabljene barve za slikanje. Ladoga akrilne barve so primerne za profesionalno uporabo kot za kreativno ljubiteljsko ustvarjanje. Visoka kvaliteta je dosežena s tehniko proizvodnje in konstantno kontrolo kvalitete na vseh točkah izdelovalnega procesa. Barve se lahko uporabi na praktično vseh podlagah.

V seriji Ladoga je na voljo tudi 13 metalnih barv, ki jih odlikuje izjemen pigment in odlična pokrivnost ter obstojnost. Na voljo so v 46 ml tubah.